O nas

Čas, delo, strast.

Razlogi za kakovost, oblikovanje in inovacije.

Naše korenine: prehod v prihodnost.

Profesionalne nape in indukcijske kuhalne plošče.

 

Airforce je podjetje, sestavljeno iz ljudi, kjer so rezultati na področju inovativnih nap in indukcijskih kuhalnih plošč odsev nenehnih in intenzivnih raziskav.

 

Študija, volja po uvedbi sloga, "Made in Fabriano"  in še bolj napredno in osredotočeno na izbiro funkcionalnosti, zanesljivosti, dizajna in inovativnosti.

 


Industrijsko vodenje, ki ga podpira tehnologija in okrepljeno z močnim sodelovanjem skupine, ekipe, ki se zaveda težav svetovnega trga, ki to isto težavo razlaga in vidi kot izziv in želi biti vodilna v panogi.

 

Naš sektor so kuhinjske nape in že leta smo prisotni na glavnih evropskih trgih in smo pripravljeni na odprtje novih trgov. Pripravljeni in prisotni in s tem v razvoju novih oblikovanj kuhinjskih nap, odprti za novemeje trga, kjer center ostaja družina in možnost za izboljšanje kakovosti življenja samega. Airforce je ves italijanski, enako je tudi evropsko odprt za svet, vendar je značilen in lokaliziran na ozemlju, kjer se je v 70. letih rodila kuhinjska napa in od koder je postala ena od najpomembnejših gospodinjskih aparatov po vsem svetu svet.